käyttöehdot

Chipsmall ylläpitää verkkosivustoa www.chipsmall.fi tarjotakseen online-pääsyn Chipsmallissa (\"tuote\") saatavissa oleviin tuotteisiin ja helpottamaan tuotteiden ostamista (\"palvelu\"). Näihin käyttöehtoihin ja tilausehtoihin viitataan nimellä \"sopimus\". Käyttämällä Chipsmallia hyväksyt kaikki seuraavat tässä asetetut ehdot (\"Käyttöehdot\"). Tilaamalla Tuotteet hyväksyt käyttöehdot sekä alla esitetyt tilausehdot. Chipsmall pidättää oikeuden muuttaa tätä sopimusta milloin tahansa ilmoittamatta siitä etukäteen. Sivuston käyttö tällaisten muutosten jälkeen merkitsee suostumustasi noudattaa muutettua sopimusta ja sitoutua siihen. Viimeinen päivämäärä, jona tämä sopimus tarkistettiin, on esitetty alla.

1. Henkinen omaisuus.
Palvelu, Sivusto ja kaikki tiedot ja / tai sisältö, jonka näet, kuulet tai muuten koet Sivustolla (\"Sisältö\"), ovat Kiinan ja kansainvälisten tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muiden lakien suojaamia ja kuuluvat Chipsmallille tai sen vanhemmalle. , kumppanit, tytäryhtiöt, avustajat tai kolmannet osapuolet. Chipsmall myöntää sinulle henkilökohtaisen, ei-siirrettävän, ei-yksinomaisen käyttöoikeuden käyttää Sivustoa, Palvelua ja Sisältöä valitsemasi Sisällön osien tulostamiseen, lataamiseen ja tallentamiseen edellyttäen, että: (1) käytät vain näitä Sisältö omaan sisäiseen liiketoimintaan tai henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön; (2) älä kopioi tai lähetä Sisältöä mihinkään verkkotietokoneeseen tai lähetä, jaa tai lähetä Sisältöä missään mediassa; (3) älä muokkaa tai muuta Sisältöä millään tavalla, tai poista tai muuta mitään tekijänoikeus- tai tavaramerkki-ilmoitusta. Mitään oikeutta, otsikkoa tai etua mistään ladatusta sisällöstä tai materiaalista ei siirretä sinulle tämän lisenssin seurauksena. Chipsmall pidättää täydelliset otsikot ja kaikki immateriaalioikeudet mihin tahansa Sivustolta lataamallesi Sisältöön, tämän rajoitetun käyttöoikeuden alaisena, jotta voit käyttää Sisällön henkilökohtaista käyttöä tässä esitetyn mukaisesti. Et saa käyttää mitään Sivustolla esiintyviä merkkejä tai logoja ilman tavaramerkin omistajan kirjallista suostumusta, paitsi sovellettavan lain sallimalla tavalla. Et saa peilata, kaapata tai kehystää tämän sivuston kotisivua tai muita sivuja millään muulla verkkosivustolla tai verkkosivulla. Et saa yhdistää \"syviä linkkejä\" sivustoon, ts. Luoda tälle sivustolle linkkejä, jotka ohittavat kotisivun tai muut sivuston osat ilman kirjallista lupaa.

2. Takuun vastuuvapauslauseke.
Chipsmall ei anna mitään suoria, epäsuoria takuita tai esityksiä mistään tuotteesta tai sivustosta, palvelusta tai sisällöstä. Chipsmall kieltää nimenomaisesti kaikenlaiset takuut, nimenomaiset, epäsuorat, lakisääteiset tai muut, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, implisiittiset takuut myyntikelpoisuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen, omistukseen ja tuotteisiin, sivustoon, palveluun liittyvistä rikkomuksista. ja sisältö. Chipsmall ei takaa, mitkä sivuston tai palvelun suorittamat toiminnot ovat keskeytymättömiä, oikea-aikaisia, turvallisia tai virheettömiä tai että sivuston tai palvelun puutteet korjataan. Chipsmall ei takaa sisällön paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä eikä sitä, että mahdolliset sisällön virheet korjataan. Sivusto, palvelu ja sisältö tarjotaan sellaisenaan ja sellaisenaan. Chipsmallissa vierailijoiden IP-osoitteet tarkistetaan ja analysoidaan säännöllisesti seurannan ja vain verkkosivustomme tehokkaan parantamisen vuoksi, ja he ei jaeta Chipsmallin ulkopuolella. Verkkosivustokäynnin aikana saatamme pyytää sinulta yhteystietoja (sähköpostiosoite, puhelinnumero, faksinumero ja osoitteet lähetystä / laskutusta varten). Nämä tiedot kerätään vapaaehtoiselta pohjalta - ja vain sinun suostumuksellasi.

3. Vastuun rajoitus.
Missään tapauksessa Chipsmall ei ole vastuussa ostajalle tai kolmannelle osapuolelle epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, välillisistä, rangaistavista tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt säästöt tai liiketoimintamahdollisuuksien menetys), jotka johtuvat tai liittyvät (I) mikä tahansa tuote tai palvelu, jonka Chipsmall tarjoaa tai toimittaa, tai kyvyttömyys käyttää sitä; (II) sivuston, palvelun tai sisällön käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä (III) Kaikki sivuston kautta suoritetut tai sen edistämät tapahtumat; (IV) kaikki väitteet, jotka johtuvat virheistä, puutteista tai muista epätarkkuuksista sivustossa, palvelussa ja / tai sisällössä; (V) Luvaton pääsy lähetyksiin tai tietoihin tai niiden ilmoittaminen; (VI) Kolmannen osapuolen lausunnot tai toiminta sivustolla tai palvelussa; (VII) Kaikki muut tuotteisiin, sivustoon, palveluun tai sisältöön liittyvät kysymykset, vaikka Chipsmallille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Chipsmallin ainoa velvollisuus ja vastuu tuotevirheistä on Chipsmallin valinnan mukaan korvata viallinen tuote tai palauttaa asiakkaalle asiakkaan maksama summa, joten Chipsmallin vastuu ei missään tapauksessa saa ylittää ostajan ostohintaa. Edellä mainittu korjaustoimenpide edellyttää ostajan kirjallista ilmoitusta virheestä ja viallisen tuotteen palauttamista 60 päivän kuluessa ostosta. Edellä esitetty korjaustoimenpide ei koske tuotteita, joita on käytetty väärin (mukaan lukien staattisesti purkautumatta), laiminlyöty, onnettomuus tai muunnelma, tai tuotteita, jotka on juotettu tai muutettu kokoonpanon aikana tai joita ei muuten voida testata. Jos olet tyytymätön sivustoon, palveluun, sisältöön tai käyttöehtoihin, ainoa ja yksinomainen keino on lopettaa sivuston käyttö. Käyttämällä sivustoa hyväksyt, että sivuston käyttö on yksinomaan sinun vastuullasi.

Tilauksen ehdot

Kaikkiin sivuston tai painetun luettelon kautta tehtyihin tilauksiin sovelletaan tämän sopimuksen ehtoja, mukaan lukien seuraavat tilausehdot. Minkään tämän Sopimuksen muuttaminen, muuttaminen, poistaminen tai muuttaminen ei ole sallittua ilman Chipsmallin valtuutetun edustajan kirjallista lupaa. Ostajan kaikki lisäasiakirjoissa esittämät väitetyt muutokset hylätään täten. Näistä ehdoista poikkeaville lomakkeille tehdyt tilaukset voidaan hyväksyä, mutta vain sillä perusteella, että tämän sopimuksen ehdot ovat ensisijaisia.

1. Tilausvahvistus ja hyväksyminen.
Kun teet tilauksen, voimme tarkistaa maksutapasi, toimitusosoitteesi ja / tai mahdollisen verovapaan tunnistenumeron ennen tilauksesi käsittelyä. Tilauksesi tekeminen Sivuston kautta on tarjous ostaa tuotteitamme. Chipsmall voi hyväksyä tilauksesi käsittelemällä maksusi ja toimittamalla Tuotteen, tai voi jostain syystä kieltäytyä hyväksymästä tilaustasi tai mitä tahansa tilauksen osaa. Chipsmall ei katso tilausta hyväksytyksi ennen kuin tuote on lähetetty. Jos kieltäydymme hyväksymästä tilaustasi, yritämme ilmoittaa sinulle tilauksessasi antamallasi sähköpostiosoitteella tai muilla yhteystiedoilla.

2. Sähköinen viestintä.
Kun teet tilauksen Sivuston kautta, sinun on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite, jota voimme käyttää kommunikoidaksemme kanssasi tilauksesi tilasta, neuvotaksemme tilaamiesi tuotteiden lähettämisessä ja toimittamaan sinulle muita ilmoituksia , paljastuksia tai muuta tilaustasi koskevaa viestintää.

3. Hinnoittelu.
Chipsmall-verkkosivuston tarjous ja siihen liittyvät palvelut on laskettu vain Yhdysvaltain dollareina ja valuutan selvittämisenä, jos Yhdysvaltain valuutta ei kuulu kansallisten tai alueellisten asiakkaiden käyttöön, vaihtokurssi vastaavalle muunnokselle omien maidensa mukaan tai alueilla. Kaikki hinnat ovat Yhdysvaltain dollareissa.

4. Tuotetiedot.
Chipsmall-verkkosivuston tuotetyyppi, tuotekuvaus ja parametrit, asiaankuuluvat kuvat, videot ja muut tiedot tarjoavat Internet ja asiaankuuluvat toimittajat. Chipsmall-verkkosivusto ei ole vastuussa tietojen paikkansapitävyydestä, eheydestä, laillisuudesta tai aitoudesta. Lisäksi Chipsmall-verkkosivusto tai mikä tahansa tietoyritysten tarjoaminen ja niiden riskit tällä sivustolla eivät ole minkäänlaista vastuuta.

5. Maksu.
Chipsmall tarjoaa useita käteviä maksutapoja Yhdysvaltain dollareina, mukaan lukien PAYPAL, luottokortti, Master Card, VISA, American Express, Western Union, pankkisiirto. Maksu on suoritettava siinä valuutassa, johon tilaus tehtiin. Jos sinulla on muita maksuehtoja, ota yhteyttä Chipsmallin asiakaspalveluun osoitteessa [email protected].

6. Toimitusmaksut.
Kuljetus- tai rahtimaksut, vakuutus- ja kohdetullit maksetaan asiakkailta.

7. Pankkimaksu.
Tilisiirrosta veloitamme 35,00 dollarin pankkimaksun, PAYPALista ja luottokortista veloitamme 5%: n palvelumaksun kokonaismäärästä, Western unionille ei pankkimaksua.

8. Maksun käsittely.
Minimitilaus- tai käsittelymaksua ei ole.

9. Rahtivauriot ja palauttamisohjeet.
Jos saat tavaraa, joka on vaurioitunut kuljetuksen aikana, on tärkeää pitää kuljetuslaatikko, pakkausmateriaali ja osat ehjinä. Ota yhteyttä Chipsmallin asiakaspalveluun vaatimuksen nostamiseksi välittömästi. Kaikki palautukset on tehtävä 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä, ja niihin on liitettävä alkuperäinen laskun numero, takuutodistuksen todistus, osan kuva ja lyhyt selitys tai testausseloste palautuksen syystä. Palautuksia ei hyväksytä 30 päivän kuluttua. Palautettujen tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa ja jälleenmyytävissä. Tarjouksen tai myynnin yhteydessä asiakkaan virheestä johtuen palautettuja osia ei hyväksytä.

10. Tulliongelma.
Chipsmall-tarjoukset ovat FOB-hintaa, emme ole vastuussa kohdemaan tulliselvityksestä.Jos asiakkaan paikallinen tulli pidättää tai takavarikoi asiakkaan osat, Chipsmall voi tarjota asiakkaille joitain asiakirjoja, mutta Chipsmall ei ole vastuussa tulliselvityksestä, Chipsmall ei maksa tullia maksu, asiakkaan velvollisuutena on tyhjentää osat asiakkaan paikallisista tulleista. sirut eivät lähetä uudelleen, jos osia pidätettiin tai takavarikoitiin asiakkaan paikallisessa tullissa, maksua ei palauteta.

11. Tehtävät ja vastuut.
Chipsmall on ammattimainen B2B- ja B2C-kaupankäyntialusta, ja voimme tarkastaa vain tavaroiden ulkokunnon, mutta emme sisäisiä toimintoja. Palautus 30 päivän sisällä hyväksytään, mutta asiakkailla ei ole oikeutta nostaa Chipsmallia syytteeseen toimimattomista tavaroista, eikä heillä ole myöskään oikeutta pyytää ylimääräistä korvausta. Chipsmall on palvelualusta, emme ole valmistajia, me vain tarjoamme palvelua ja autamme asiakasta ostamaan tarvitsemansa tuotteet. Chipsmall pidättää oikeuden lopullisiin selvityksiin.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.