Toimitusehdot

Avustukset ja varaukset

Kuljetustapa

Chipsmall tarjoaa erilaisia ​​kuljetusmuotoja: voimme auttaa sinua lähettämään paketteja liittovaltion kuriirilla, DHL: llä, UPS: llä, TNT: llä, EMS: llä tai muulla haluamallasi tavalla. Kaikki. Voit valita logistiikkapalvelusi. Jos on olemassa erityinen toimitus yhteisyritys, yritys. Samalla toimitustapa, joka vastaanottaa asiakkaan pyynnön.
 

toimituskulut:

  • Toimituskulut riippuvat paketin koosta, painosta ja määräpaikasta. Meillä on pitkäaikainen liikesuhde Federal Courierin ja DHL: n kanssa. Teemme parhaamme antaa sinulle halvin kuriiri hinta. Pakkausturvallisuutesi vuoksi olemme vakuutettuja suurille paketeille.
  • Yli 10 000 dollaria hyväksytyt tilaukset lähetetään ilmaiseksi maailmanlaajuisesti DHL / FedExin kautta. Jos kokonaissumma on alle 10 miljoonaa dollaria, DHL / faksi maksaa 60–10 100 dollaria painosta / koosta riippuen. Lisää hintaa.
  • Liikenteenharjoittajat tarjoavat yleensä verkkotilejä rahtisi hallitsemiseksi, jopa edistyneemmillä ominaisuuksilla.
  • Noudatamme kaikkia vientikäytäntöjä ja -sääntöjä. Joihinkin tuotteisiin voidaan soveltaa ITAR-rajoituksia, ja vientirajoitukset voivat johtaa aikaisempaan toimituspäivään.

Toimitusaika ja määränpää

Toimitamme tavarat 1-2 päivän sisällä päivästä, jona kaikki lastit saapuvat varastoomme.

  • Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta lauantaina, sunnuntaina ja pyhäpäivinä.
  • Toimitusajat riippuvat toimitustavasta ja määräpaikasta. Maksut, verot ja muut maksut ovat vastaanottajan vastuulla. Koska kustannuksemme sisältävät vain paketin toimituskulut, ota yhteyttä tullitoimistoon arvioidaksesi mahdolliset kustannukset.
 

Tämä on toimitusaikataulu varastostamme määränpäähän. Ole hyvä ja katso puolesi.

  Aasia Pohjois-Amerikka Euroopassa Lähi-itä Etelä-Amerikka Afrikka
DHL 2-4 päivää 3-4 päivää 3-5 päivää 3-6 päivää 3-5 päivää 4-6 päivää
FedEx IP 2-4 päivää 3-4 päivää 4-5 päivää 3-6 päivää 4-6 päivää 4-6 päivää
 

Toimitus- ja toimitusajat lasketaan työpäivinä maanantaista perjantaihin. Suurempien juhlapäivien, kuten joulun, vuoksi varaa ylimääräinen toimitusaika. Näissä erityistapauksissa muistutetaan mahdollisista viivästyksistä. Maat, joita ei voida toimittaa politiikan vuoksi: Afganistan, Keski-Afrikan tasavalta, Norsunluurannikko, Kongon demokraattinen tasavalta, Korean demokraattinen kansantasavalta, Eritrean kansainyhteisö, Libanonin tasavalta, Liberia, Somalian demokraattinen tasavalta, Sudanin tasavalta. Ota yhteyttä [email protected] saadaksesi toimitustiedot.

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.