Who We Are

Chipsmall Rajoitettu
Shenzhenin elektronisen kauppakamarin johtaja
1000 neliömetriä

Chipsmall Limited koostuu ammattitaitoisesta tiimistä, jolla on keskimäärin yli 10 vuoden kokemus elektronisten komponenttien jakelusta. Olemme Hongkongissa ja olemme jo luoneet kiinteät ja molemminpuolisen edun mukaiset liikesuhteet asiakkaiden kanssa Euroopasta, Amerikasta ja Etelä-Aasiasta, toimittamalla vanhentuneita ja vaikeasti löydettäviä komponentteja heidän erityistarpeisiinsa.

Periaatteella \"Laatuosat, asiakkaiden etusija, rehellinen toiminta ja huomaavainen palvelu\" liiketoiminta keskittyy pääasiassa elektronisten komponenttien jakeluun. Linjakortit, joita käsittelemme, ovat Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight ja Freescale. Päätuotteita ovat mikropiiri, moduulit, potentiometri, mikropiiriliitin, rele, liitin. Osamme kattavat muun muassa kaupalliset, teolliset ja autoteollisuuden sovellukset.

Odotamme innolla liikesuhteen luomista kanssasi ja toivomme voivamme tarjota sinulle parhaan palvelun ja ratkaisun. Tehkäämme parempi maailma teollisuudellemme!

Kehityshistoria
"Meillä on nopea teknologisen kehityksen aikakausi, ja meillä on etuoikeus osallistua todistajana yhtenä heistä."
2004
Perustaminen

Yhtiö perustettiin tyylikkäästi Shenzheniin

2014
Kertyminen

München Electronics Fair, myyntitiimi tarttumaan kansainvälisiin elektroniikkamarkkinoihin

2019
Läpimurto

Hanki kansallisen korkean teknologian yrityksen määritystodistus

2020
Kehitys

Läpäissyt IS09001 Laatujärjestelmän sertifiointi

2021
Harppaus

Yhtiön liikevaihto oli 200 miljoonaa yuania

2022
Luomus

Hongkongin toimisto perustettiin.

2023
Innovaatio

Läpäissyt ESD-sertifikaatin ja AS9120B-sertifikaatin.

Sertifikaatti

ESD

Chipsmall Laatutarkastuskeskus täyttää sähkö- ja elektronisten tuotteiden sähköstaattiset purkausvaatimukset ANSI/ESD S20.20 -standardin mukaisesti.

AS9120B

Chipsmall improves the safety and reliability of products such as aerospace materials and components to meet the requirements of customers in the aerospace industry.

ISO14001

Olemme hankkineet ympäristönhallintajärjestelmän sertifikaatin ja olemme sitoutuneet luomaan vihreää yritystä.

ISO9001

Seuraamme ISO9001 -laadunhallintajärjestelmää tarjotaksemme asiakkaille luotettavia elektronisia komponentteja.

D&B

Dun & Bradstreet on sertifioinut meidät hyvän kuvan perustamiseksi verkkoympäristössä ja parantamaan potentiaalisten asiakkaiden suosimista ja luottamusta.

Vahvuutemme
Erinomainen maine laadussa

Tarjoa vain alkuperäiset ja aitot elektroniset komponentit, lopeta kaikki kunnostetut, väärennetyt ja vialliset osat ja voittanut monien asiakkaiden hyvän maineen.

Tiukka laadunvalvontaprosessi

Olemme perustaneet QC -testilaboratorion ja vaaditaan aina komponenttien laadun asettamista, alle 0,22%: n tuottoprosentti, mikä on paljon alhaisempi kuin alan keskiarvo.

Täydellinen toimitusketjukanava

Laajalla globaaleilla hankintakanavilla ja varaston varannoilla olemme varmoja tarjoamaan maailmanlaajuisesti hankittuja korkealaatuisia elektronisia komponentteja kustannustehokkaasti ja lyhyimmässä ajassa asiakkaillemme.

Toteuttaa ISO -standardit kokonaan

Otamme "Idea-STD-1010B" laadun tarkastusstandardina ja toimimme tiukasti AS9120: n, ESD: n, ISO9001: n, ISO14001: n ja muiden kansainvälisten standardijärjestelmien mukaisesti.

Yrityskulttuuri
Ihmisiin suuntautunut

Tarjoa työntekijöille hyvä oppimis- ja viestintäalusta sekä oikeudenmukainen ja avoin ja avoin promootiokanava auttaakseen heitä kasvamaan.

Jatkaa huippuosaamista

Tarjota asiakkaillemme parempia tuotteita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan ja ylittävät heidän odotuksensa.Huippuosaaminen, se on standardi.

Tulosorientoitunut

Tarjoaa kaikille, mukaan lukien asiakkaat, työntekijät ja jopa liikekumppanit, mahdollisuuden luoda ja toteuttaa unelmansa.

Asiakas ensin

Vastaa asiakkaiden tarpeet, tarjota asiakkaille tarvittavimmat tuotteet ja tyydyttävät palvelut ja viettää 200% pyrkimyksistämme pyrkiä 100 -prosenttisesti asiakastyytyväisyyteen.

Yritystoiminta
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service
In January, 2024, Chipsmall relocated to a brand new office nearly 1200 square meters. With new office facilities, we are able to provide better servicenew office

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.