Tietosuojakäytäntö

1. Sivuston sisällön käyttö

Chipsmall

Verkkosivusto pidättää oikeuden tulkita tämän sivuston sisältöä ja tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tekijänoikeuksien ja muiden omistusoikeusilmoitusten sisältämää sisältöä on kunnioitettava ja kopio on säilytettävä. oikea lausunto, ei tarkoita sitä, että sivustolla ei ole oikeuksia, ei tarkoita sitä, että sivusto ei vaatisi oikeuksia, ja sinun on kunnioitettava vilpittömän mielen periaatetta ja sisällön laillisia etuja laillista käyttöä varten. muokata, kopioida, julkisesti näyttää, julkaista tai jaella tällaisia ​​materiaaleja tai käyttää niitä muuten julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. kieltää kaikki nämä materiaalit muilla verkkosivustoilla tai muilla painetuilla medioilla tai verkon tietokoneympäristössä. tekijänoikeuslakien mukainen suoja, luvaton käyttö voi olla tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita laillisia oikeuksia. Jos et hyväksy tai riko näitä ehtoja, lupa käyttää sivustoa lopetetaan automaattisesti ja sinun on tuhottava kaikki ladatut tai tulostetut materiaalit välittömästi.

 

2.Tietojen levittämissivusto

Sisällön saatavuus tällä sivustolla ilman minkäänlaista takuuta. Ei takaa ehdotonta tarkkuutta ja täydellisyyttä. Tuotteiden, tekniikoiden, ohjelmien, hinnan ja allokoinnin sivustoa voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Sivuston sisältö voi olla vanhentunut, Chipsmall.Ei ole sitoutunut päivittämään niitä. Tietojesi julkaiseminen voi tapahtua paikalliselta taholta, mutta ei vieläkään saa tuotetta, prosessia tai palvelua. Voit pyytää Chipsmall-liiketoiminnan yhteyshenkilöitä ja jakelijoita.

 

3.Käyttäjien huomautukset

Muiden kuin yksityisyydensuojasäännösten lisäksi lähetät tai postitat materiaalia sivustolle, tai yhteystietoja (jäljempänä yhteisesti kutsutaan tiedoksi) pidetään ei-luottamuksellisina ja ei-omistuksina. rikkoa lakeja, asetuksia ja yleistä moraalia, ei postitse tai postitse, tai lähettää mitään laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, kunnianloukkaa, säädytöntä, pornografista tai muuta laitonta materiaalia. poista viesti tai selaimen tietojen rajoittamaton keskeyttäminen ilman etukäteistä suostumusta, ei velvollisuutta lähettää ilmoitusta, tilanne on vakava, tämä sivusto voidaan poistaa käyttäjältä.

 

4.Käyttäjät vaihtavat sisältöä

Chipsmall tarkkailee tai tarkistaa käyttäjää lähettämään tai lähettämään viestejä tai kommunikoimaan yksinomaan keskenään kaikilla vastuualueilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, chat-huoneisiin, Chipsmall-foorumeihin tai muihin käyttäjäfoorumeihin ja kaikkeen sisällönvaihtoon. Tällaisen vaihdon sisällöstä ei ole mitään vastuuta riippumatta siitä, aiheuttaako se kunnianloukkausta, yksityisyyttä, säädyttömyyttä tai muita ongelmia. .

 

5.Sivusto ladataksesi käytettävän ohjelmiston

Jos lataat ohjelmiston ohjelmiston käytöstä noudattaaksesi ohjelmistolisenssisopimusta kaikkien ohjelmistolisenssiehtojen saattamiseksi osaksi. Kun luet ja hyväksyt ohjelmistolisenssisopimuksen ennen kuin määräykset eivät välttämättä lataa tai asenna ohjelmistoa.

 

6.Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille

Sivustolinkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille vain sinulle sopivaksi.Jos käytät näitä linkkejä, poistut sivustolta.Chipsmall ei ole tarkistanut kolmansien osapuolien sivustoja, nämä sivustot ja niiden sisältö eivät hallitse ilman vastuuta.Jos päätät käyttää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, niiden mahdolliset seuraukset ja riskit, jotka itse omistat.

 

7. vastuun rajoittaminen

Chipsmall ja sen toimittajat tai mainittu kolmas osapuoli eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, menetettyihin voittoihin, menetettyihin tietoihin tai vahingon aiheuttamiin liiketoiminnan keskeytymisiin), riippumatta siitä, johtuuko tällainen vahinko asianmukaisesta käytöstä tai ei voi käyttää verkkosivustoa, ja Sivustolinkit mihin tahansa verkkosivustoon tai mihin tahansa tällaisten sivustojen sisältämiin tietoihin, ja riippumatta siitä, onko heillä kyseinen sopimus, vahingonkorvausoikeus tai muu oikeusperusta etukäteen, ja tämä on ollut tällaista vahinkoa, saattaa ilmetä neuvoja. Jos käytät tätä sivustoa seurauksena laitteiden ylläpitoon, korjaamiseen tai korjaamiseen tarvittavia tietoja, sinun tulee olla tietoinen siitä, että heidän on vastattava kaikista niistä aiheutuvista kustannuksista. Chipsmall Seuraavissa tilanteissa ilman vastuuta: tiedonsiirto verkkopalveluntarjoajalta (Chipsmall. valtuutettu henkilö) muu kuin aloitettu; tiedonsiirto, reititys, liitettävyys ja tallennus tapahtuu tarvittavan automaattisen teknisen prosessin, tietoverkkopalveluntarjoajan valinnan ; muiden automaattisen vastauksen vaatimusten lisäksi verkkopalvelujen tarjoaja ei valitse näitä tietojen tarjoajia ja vastaanottajia; verkkopalvelujen tarjoajien järjestelmä tai verkon välittäjä tai lomakkeen tietokopion väliaikainen tallennus normaalissa tilanteessa, ei kukaan muu kuin aiottu vastaanottaja ei saanut varattua aikaa pidempään kuin aiottu vastaanottaja tarjotakseen pääsyn tiedonsiirtoon, reititykseen tai muodostamalla yhteyden kohtuulliseen aikaan järjestelmän tai verkon kautta tietosisällön ennallaan.

 

8.Yleiset periaatteet

Chipsmall voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Sinun tulisi käydä tällä sivulla ymmärtääkseen nykyiset ehdot, koska nämä ehdot liittyvät läheisesti sinuun. Jotkin näiden ehtojen määräykset voivat olla joillakin sivuilla nimenomaisesti määritetyillä oikeudellisilla ilmoituksilla tai korvaavilla ehdoilla.

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.