Lasku ja lausuntoLaskutiedot : Hyvät käyttäjät, saat virallisen laskun, kun olet ostanut Chipsmallilta. Lue seuraavat ohjeet huolellisesti.
 

1, annettu lasku

Laskun antaa Chipsmall. Laskun summa riippuu tosiasiallisesti maksamastasi summasta. Chipsmall toimittaa kahdenlaisia ​​laskuja, ALV-lasku (ei vähennyskelpoinen) ja ALV-lasku (Vähennyskelpoinen) .Laskun tehokkuuden parantamiseksi ja palautusvaikutusten välttämiseksi myönnetään 5 työpäivän kuluessa siitä, kun käyttäjät ovat saaneet tavaroita Täytä oikea osoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero varmistaaksesi, että laskut voidaan toimittaa tarkasti. Jos et täytä näitä tietoja, Chipsmall lähettää laskun samaan osoitteeseen kuin lähetetyt tavarat, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ajoissa.
 

2, alv-lasku

Chipsmall yleensä laskuttaa ALV-laskun käyttäjille, jotka ovat yleisiä veronmaksajia, kirjoita asianmukainen yrityksen nimi ja verotiedot laskuun.
 

3, alv-lasku

Jos joudut laskemaan \"ALV-erikoislaskun\", ota yhteyttä kirjanpitomme, muuten Chipsmallin järjestelmä laskee ALV-laskun. Täytä ja tarkista huolellisesti kaikki laskutiedot, Chipsmall ei ota vastuuta mahdollisista virheistä. lähetetään pikalähetyksellä sen jälkeen, kun olet vahvistanut lähetyksen. Täytä yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, veronumero, pankin nimi ja tilinumero, laskun kuittiosoite, jotta käyttäjät voivat käyttää arvonlisäverolaskua normaalisti, mutta kaikkien täytettyjen tietojen on oltava sama kuin veronmaksaja.
Yrityksen nimen on oltava teollisen ja kaupallisen rekisteröinnin nimi. Yrityksen osoitteen ja laskun puhelinnumeron on oltava samat kuin yrityksesi tiedot.
Verorekisterinumero on 《verorekisteritodistuksen number numero, yleensä 15 numeroa, tarkista huolellisesti ja syötä. Pankin nimi ja tilinumero on kirjoitettava molemmille.
 

4, Ilmoitukset

Jos käyttäjät kirjoittavat väärät tiedot alv-erikoislaskulle, Chipsmall laskee alv-laskun automaattisesti ja ilman palautusta. Chipsmall ei hyväksy alv-erityislaskun uudelleenlähetyspyyntöä, jos olemme jo laskuttaneet laskun käyttäjien tietojen mukaan.
 

5, ystävällinen muistutus

Jos sinulla on epäilyksiä laskusta, ota yhteyttä Chipsmallin talousosastoon. Jos et saa laskua 30 päivän kuluessa tavaroiden hankkimisesta, ota yhteyttä Chipsmallin asiakaspalveluun. Emme laske toista kertaa, jos et voi ottaa meihin yhteyttä 90 päivän kuluessa (tilauksen päivämäärästä lähtien). Laskussa olevan tuotteen nimi kirjoitetaan Elektroniset komponentit, osanumero kirjoitetaan todellisena tilauksena, ei muita erityispyyntöjä.
 

6, laskun palautus

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos huomaat, että laskutustiedot ovat virheellisiä tilauksen yhteydessä, Chipsmall korvaa ja lähettää oikeat tiedot heti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat muuttaa laskutustietoja, lähetämme tarkistetun laskun ilmoitettuun osoitteeseen talousosastomme jälkeen Ilman asiakaspalvelun hyväksyntää talousosastomme ei hyväksy hakemusta laskun uudelleenlähettämisestä puhelimitse, faksilla tai sähköpostilla.

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.