Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Ylennyshinta alla
Määrä / hinnoittelu
Ensimmäinen kappale
US $10.00
Toinen kappale
US $5.00
Kolmas kappale
US $5.00
4. pala
US $5.00
···
···
Röntgenkuvan toimitus
2 tunnissa komponenttien vastaanottamisen jälkeen.
Maksu
PayPal ennen kuvan toimitusta

*Jakautumishinta on samaan osaan nro, mutta voi olla erilaisia eräkoodeja.

** Hinta ei sisällä toimituskustannuksia.

Lisäarvoa

Röntgenkuvatietokannassamme on yli 150 k + kuvaosaa luotetun lähteen komponentteille.Analyysi vaatimustenmukaisuudesta tai puutteellisuudesta

Voidaan toimittaa, jos meillä on osa tietokantaan.Tätä palvelua koskee lisäaikaisesti 5 dollaria/pala.

Röntgenkuvanäytteet
Ota yhteyttä myyntiin saadaksesi lisätietoja.
Mikä on röntgentarkastus

Röntgentarkastuksen tarkoituksena on käyttää röntgenkuvaustekniikkaa testiobjektin sisäisen rakenteen saamiseksi ja sitten tarkkailla testiobjektin sisäistä tietoa rikkomatta testiobjektia.

Sitä käytetään pääasiassa komponenttien aitousarviointiin ja epäonnistumisanalyysiin.Se on kansainvälisesti tunnustettu menetelmä sirun aitousarvioinnille ja vikaanalyysille ja havaitsemiselle.

Röntgenkuva

Röntgentunnistustekniikka on nopean nopeuden, tuhoamattoman ja alhaisen kustannuksen edut ChIP: n aitouden havaitsemisessa.

Sirun vian havaitseminen:

Röntgenkuvien kautta tarkkaile sirun sisäisiä vikoja, kuorinta-, räjähtäviä, tyhjiöitä jne.

Siru aitous tuomio:

Aitous voidaan arvioida vertaamalla kehystä, viljaa, lyijyjohtoa ja muita elementtejä testikappaleen röntgenkaaviossa tavallisella sirulla;

Röntgentietokanta

ChIP: n aitousarviointestissä on tarpeen verrata testikappaleen röntgenkuvaa alkuperäisen standardisirun röntgenkuvaan aitouden määrittämiseksi.Chipsmall Röntgenpiirikuvatietokannan avulla se säästää aikakustannuksia ja työaikaa yrityksille näytteen vertailukuvien ostamiseksi ja kustannusten vähentämisen ja tehokkuuden lisäämisen.

Chipsmall Röntgenkuvakuvatietokanta, kaikki näytteet ostetaan alkuperäiseltä edustajalta, korkea luotettavuus, laaja kattavuus, helppo kysely, tervetuloa kokemukseen!

Palaute

Arvostamme sitoutumistasi Chipsmall:n tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä! Käytä hetki alla olevan lomakkeen täyttämiseen. Arvokas palautteesi varmistaa, että tarjoamme jatkuvasti ansaitsemaasi poikkeuksellista palvelua. Kiitos, että olet osa matkaamme kohti huippuosaamista.